El ple aprova la moció de Cs per crear una entitat que funcione com una cooperativa elèctrica a Alzira

Vidal: “Amb esta iniciativa es reduirà la factura de la llum i es fomentarà un consum responsable i sostenible”

El portaveu de Ciutadans (Cs) Alzira, Miguel Vidal, ha celebrat que “el ple aprove la moció de Cs per crear una entitat que funcione com una cooperativa elèctrica a Alzira”. Vidal ha destacat que “amb esta iniciativa es reduirà la factura de la llum i es fomentarà el consum responsable i sostenible”.

També ha explicat que “la proposta estava inclosa en el programa electoral de Ciutadans”. “Seguint el principi de servei públic hem considerat necessari compartir esta iniciativa i fer tot el possible per posar d’acord a tots els grups polítics“, ha assenyalat el representant de Ciutadans a l’Ajuntament d’Alzira.

Així mateix, ha advertit que “encara que no s’han acordat terminis tancats, s’espera que abans que acabe la legislatura puguem estar celebrant que el cost de l’energia a la nostra ciutat ha disminuït”. D’altra banda, Vidal ha manifestat “la seua satisfacció perquè l’acord inclou que l’oposició estiga representada en la comissió que estudiarà la creació d’esta entitat, les seues característiques i el posterior desenvolupament”.

Deixa el teu comentari