El polígon industrial Ciutat de Carlet estrena llums i nou mobiliari urbà

Les obres de millora de la zona industrial de Carlet continuen a bon ritme. D’una banda, s’està adequant la bassa de regulació, unes obres que han patit un cert endarreriment a causa de l’episodi de pluges del mes de novembre. El que sí que ha conclòs és el canvi de llums en tot el polígon industrial, i que ha suposat la instal·lació de 260 nous llums de led, la qual cosa repercutirà no sols en l’estalvi d’energia sinó també en la millora de la il·luminació dels carrers que diàriament xafen centenars de persones que treballen a les empreses del polígon. A més a més, s’estan instal·lant 74 bancs i 52 papereres per fer una zona industrial més habitable i agradable per als treballadors, molts dels quals passen les seues hores de descans als carrers de la zona.

A banda d’este polígon també s’està actuant al polígon Sant Bernat. A hores d’ara, s’està habilitant una zona verda al costat del riu Magre. Les pròximes actuacions previstes es duran a terme al llarg del 2019 i consistiran a canviar l’enllumenat del polígon Sant Bernat. En una segona fase d’este projecte de modernització del polígon industrial Ciutat de Carlet, es contempla la creació d’una nova zona d’aparcament, atenent les peticions dels usuaris i empresaris. A més, l’actuació contempla la senyalització en estos entorns industrials, no sols per a assenyalar zones d’aparcaments, passos de vianants i senyalització viària general sinó també per a la instal·lació de pals indicadors de la ubicació de les empreses en els carrers de la zona industrial.

Estes inversions són possibles gràcies a la subvenció concedida per l’IVACE. El projecte de modernització dels polígons industrials té un cost total de 852 mil euros, dels quals l’IVACE subvenciona el 81 %.

Deixa el teu comentari