El PP d’Alzira denúncia la nesfasta gestió de les inundacions per part de Diego Gómez

S’ha emés un bàndol a les 14.30h instant a traure vehicles i estris de garatges i soterranis de barris ja inundats
A pesar de la previsió meteorològica i de les pluges de tota la nit, no s’ha dut a terme cap previsió com destapar embornals o avisar a la població

Des d’ahir han sigut abundants les pluges sobre la nostra ciutat, així com durant tota la nit i el dia d’ahir. A més la previsió de fortes pluges ve de fa setmanes. A la falta de previsió s’uneix que des que van construir el Canal dels Basses, s’inunden barris que mai ho havien fet.
Ens sembla lamentable que la informació des de l’Ajuntament hi haja arribat tard i malament. En primer lloc s’ha enviat la suspensió de les classes a les 13. 30h, en el moment que més plovia i més caos hi havia, demanant als pares que s’emportaren als xiquets a casa i que no tornaren a la vesprada, la qual cosa ha generat desplaçaments en els moments més crítics.
El súmmum de la informació tarde i malament arriba amb un bàndol d’alcaldia a les 14.30h advertint que Alzira està en situació d’Emergència Roja per inundació perquè han caigut més de 190 l., recomanant la retirada d’estris i electrodomèstics de les plantes baixes així com la retirada dels vehicles a zones més altes. Aquesta informació s’ha emés quan aquests barris ja estaven inundats, no havent advertit del perill amb anterioritat malgrat els múltiples motius per a això.
No es pot tolerar que l’Ajuntament no haja donat avís als veïns amb temps per a poder traure els seus estris i vehicles igual que el caos que s’ha muntat a les portes dels col·legis, així com que no es feren les tasques típiques davant aquestes previsions com l’obertura dels embornals.
Des del PP lamentem la falta de capacitat de gestió i previsió de Diego Gómez i el seu equip davant aquestes situacions. Fins ara sempre s’han basat en excuses, però la realitat és que des que governen, s’inunden barris que abans no ho feien a causa de les infraestructures que estan construint de manera errònia, i les conseqüències sempre s’agreugen per la falta d’avís a la població malgrat tindre motius per a fer-ho. Només cal comprovar el registre de pluges dels últims 30 anys, per a comprovar que han hagut precipitacions de major intensitat en moltes ocasions, però mai amb aquestes conseqüències.

PP ALZIRA

Deixa el teu comentari