El PP d’Alzira exije al Govern local solucions al problema dels senglars

Durant la legislatura hem presentat diferents propostes per a eradicar aquest problema

Els senglars danyen collites i també provoquen accidents

Durant la legislatura que finalitza dissabte que ve, han sigut diverses vegades les que el Partit Popular ha exigit una solució per a acabar amb les plagues de senglars que estan destrossant les nostres collites, a més de béns personals fins i tot de seguretat pels accidents de trànsit que ocasionen. Una vegada més des del Partit Popular d’Alzira alertem dels danys que la plaga de senglars està causant, especialment a l’agricultura, i que la inacció del govern local en aquesta matèria ha suposat que s’estenguen per tot el terme municipal, endinsant-se a les zones residencials de la nostra ciutat.

Des del Grup del Partit Popular, hem presentat diferents iniciatives al llarg de la legislatura per a abordar aquest problema, però les mateixes sempre han sigut rebutjades per part del tripartido. 

Malgrat això, ens posem a la disposició del Govern que es constituïsca dissabte que ve per a aportar les nostres propostes i ajudar a contribuir a acabar amb aquest problema, que a causa de les polítiques ineficaces seguides aquests quatre anys s’han vist incrementades.

Deixa el teu comentari