El PP d’Alzira lamenta el tarannà antidemocràtic de Gómez davant la nostra petició d’investigar el Canal dels Basses

L’alcalde va afirmar en un digital que no anava a tolerar una Comissió que qüestionara aquest canal

Des del PP volem que es determine si el Canal va ser la causa que s’inundaren 3 barris que no ho feien des d’antany

En tres anys s’han inundat tres barris de la nostra ciutat que no ho feien des de la Riuà de 1987. Les precipitacions que la van ocasionar no han sigut les més elevades de la sèrie històrica de precipitacions ni des de lluny. El Riu Xúquer portava un cabal baix (les riuades s’originen quan aquest ve ple). En aquests dos últims anys només hi ha hagut una diferència amb les riuades anteriors: l’existència del Canal dels Basses.

Des de la seua construcció, des del PP sempre hem mantingut les nostres objeccions al fet que es deixara damunt de la taula el projecte en matèria hídrica dels últims governs del PP, i que consistien en un gran col·lector que recollira les aigües provinents dels barrancs Gracia Mª, fosc i estreles. Els sona? Sí, és el que ara proposa el Bipartit de sobte.

Ja llavors advertim que l’actual Canal dels bases no era la instal·lació correcta, i el temps i les precipitacions ens van donar la raó: 2 barris a més del dels Basses s’han inundat en tres anys, i la mala gestió i falta de precaució per part de Gómez i el seu equip, els qui no van avisar a la població i en l’última ni tan sols van obrir trapes, van fer la resta.

A fi d’esclarir si aquest Canal va ser el causant, però sobretot per a esbrinar quina infraestructura és la que Alzira necessita per a reivindicar-la contínuament, l’alcalde ix al pas en un blog digital de la ciutat dient que no permetrà cap Comissió d’Investigació que “criminalitze” el Canal dels Basses. Visca la democràcia!

Des del PP, que tantes vegades hem tendit la mà per a ajudar i sempre s’ha menyspreat, no el tolerarem. És la nostra obligació com a principal partit de l’oposició, la d’exigir aquesta Comissió. I no renunciarem a ella, encara que hàgem d’acudir als Tribunals.

PP Alzira

Deixa el teu comentari