EL PP d’Alzira sol·licita una comissió d’investigació

Des del PP no hem qüestionat als tècnics municipals

EL PP ha sol·licitat formalment al govern municipal la creació d’una Comissió d’Investigació sobre el funcionament del Canal dels Basses.
La finalitat d’aquesta comissió no és una altra que analitzar el problema que patim en la població, buscar solucions i consensuar la manera d’actuar, sempre de la mà d’experts, per a escometre les reformes en matèria hidràulica que Alzira necessita, a més de manera urgent.

Per a això des del PP ens hem preocupat de buscar informació existent, mantindre reunions amb tècnics experts en la matèria, simplement a manera d’assessorament i per a poder defensar un pla d’actuació per a la reducció de riscos d’inundació en la població.

Doncs bé; aquesta informació que en algunes ocasions hem donat a conéixer, ara són manipulades pel Sr Fernando Pascual. En declaracions realitzades en el dia d’ahir a un mitjà digital critica que “el PP d’Alzira qüestiona als tècnics municipals, tècnics de la Generalitat i tècnics de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer”, afegint a més “que se cita a altres tècnics per a poder demanar-los explicacions”.

Res més lluny de la realitat Sr. Pascual. Precisament la documentació de la qual disposem està treta de projectes redactats per la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, i signada pels seus tècnics Directors de Projectes, així com d’altres entitats col·laboradores expertes en el tema, tècnics als quals hem consultat.

Des del Partit Popular no critiquem ni desconfiem dels tècnics municipals,

sinó critiquem la gestió que realitza el bipartit que ens governa. Per tant creiem que l’actitud i declaracions del Sr. Pascual tenen una única fi que és el d’enfrontar als ciutadans i desviar l’atenció davant els problemes realitzes que ens afecten.

Deixa el teu comentari