El PP d’Alzira vota en contra del pressupost municipal que no reflecteix l’actual crisi, és més ideològic que real

No han volgut ser participatius i han prevalgut partides com la memòria històrica a exonerar taxes d’ocupació hostalera

El Partit Popular ha votat en contra dels pressupostos municipals per al 2021 ja que no veiem uns pressupostos reals a la situació que estem vivint.

Hem presentat una sèrie d’esmenes que no ens han acceptat, tan sols, s’ha considerat crear una partida de 11.000€ per a la creació de lloguer d’emprenedors, una de les nostres reivindicacions, la qual cosa ens alegra que haja tirat avant encara que considerem que s’havien d’haver incorporat les altres.

Des del Partit Popular lamentem que tant compromis com Psoe, hagen contemplat abans partides com la memòria històrica que ajudes a comerç o abans que exonerar el pagament de l’ocupació de taules i cadires que ofega als hostalers tan durament castigats en aquesta crisi.

Són molts els sectors que estan patint els efectes de la crisi, alguns d’ells s’han vist obligats a tancar les seues portes i uns altres temen fer-ho prompte, per això, des del Partit Popular, després de mantindre reunions amb diferents col·lectius com són els empresaris i els sindicats, hem elaborat una bateria d’esmenes dirigides a foment d’ocupació i suport a empresaris i autònoms.

És hora de ser valentes i apostar amb recursos propis en infraestructures hídriques tan importants i que fa tan sols uns dies, ens tornaven a recordar la necessitat d’actuar contra les inundacions a la nostra Ciutat.
Des del principi de la pandèmia, vam estar al costat de l’equip de govern, presentant propostes que pogueren ajudar en moments tan difícils i no ens van acceptar cap.

L’augment desmesurat en el capítol 1, fa impossible que puguem realitzar propostes d’altres partides perquè la meitat del pressupost es destina a pagar sous.

Han sigut uns pressupostos on s’ha votat més ideologia que realitat, corró que participació i per això, davant aquestes propostes, el Partit Popular, ha votat no.

Deixa el teu comentari