El PP de Torrent denuncia que la comissió per al soterrament del metre sol s’ha reunit una vegada i va anar per a la seua creació

Folgado: “un any després, es demostra que aquesta proposta va ser només un brindis al sol i un ‘postureo’ de cara als veïns de Camí la Nória, però amb nul·la voluntat de portar avant les propostes, que des del Partit Popular sí que presentem en la primera reunió d’aquesta comissió per al soterrament de les vies del metre”.

Folgado demana a Ros que prenga nota i actue tenint en comptes les reivindicacions dels veïns de Camí La Nória, Camí d’Albal i Nicolás Andreu, plasmades en un extens dossier el mes de febrer passat

La Portaveu del Partit Popular, Amparo Folgado al costat dels regidors José Gozalvo i Ana Penella s’ha reunit aquest matí amb part de la junta de l’associació de veïns Camí la Nória de Torrent, dins de les visites programades pels populars als barris de la capital de l’Horta Sud.

El pròxim 5 de desembre es complirà un any de la creació de la Comissió d’Estudi de la viabilitat del Soterrament de les Vies del Metre. Una comissió proposada per Raúl Claramonte sent regidor de Ciutadans en l’oposició i que va comptar amb el suport unànime del Partit Popular, Partit Socialista i Compromís. Un any després i amb el mateix Raúl Claramonte sent regidor de mobilitat de l’equip de govern bipartit, aquesta comissió solament s’ha reunit una única vegada per a constituir-se, a pesar que havia d’haver-se reunit almenys una vegada per trimestre.

Segons ha denunciat Amparo Folgado, “un any després, es demostra que aquesta proposta va ser només un brindis al sol i un ‘postureo’ de cara als veïns de Camí la Nória, però amb nul·la voluntat de portar avant les propostes, que des del Partit Popular sí que presentem en la primera reunió d’aquesta comissió per al soterrament de les vies del metre”. A més, també ha assenyalat que “a diferència de Burjassot, on la Generalitat Valenciana si que invertirà encara que amb retallades, 4,1 milions d’euros per al soterrament de les vies, Torrent comptarà un any més amb zero euros i els veïns porten més de 40 anys reclamant-ho”.

Els populars han pogut parlar del dossier presentat el mes de febrer per les AAVV de Camí d’Albal, Nicolás Andreu i Camí la Nória en el qual les tres associacions denuncien l’abandó i deterioració que estan patint els seus barris. La portaveu dels populars ha demanat hui que l’equip de govern prenga bona nota de les reivindicacions dels veïns, que venen il·lustrades amb fotografies.

Al costat del vicepresident de l’associació Evencio i el secretari Manuel Bessini, els populars han fet un volt al barri per a conéixer de primera mà, les reivindicacions més recents des de l’última visita. Folgado ha assenyalat que “és de vital importància escometre obres de millora en els solars destinats a aparcaments i adjacents a les vies del metre, on la vegetació creix de manera descontrolada i suposa un focus d’insalubritat en la zona”. La falta de vigilància policial, la il·luminació deficient en la connexió amb la ronda del Safranar, molt utilitzada per runners i la falta d’espais d’esplai per als veïns del barri, són alguns dels principals temes tractats.

Els populars també han pogut comprovar com en el passatge Sant Joan hi ha una fugida d’aigües fecals que porta setmanes abocant amb aquesta aigua tot el passatge i els carrers de l’entorn, sent totalment un focus insalubre sense reparar.

Deixa el teu comentari