El PP de Torrent lamenta que Ros continue comprant locals amb fons municipals en compte de baixar la pressió fiscal als torrentins

Folgado: “En el Museu d’Història Ferroviària situat en les antigues cotxeres d’FGV, podria reunir-se l’Agència Valenciana de Seguretat Ferroviària, sense haver de desemborsar els *torrentinos, 300.000 euros a comprar unes oficines”.

“una vegada més, el bipartit destina el romanent de tresoreria a adquirir immobles, en comptes de reduir la pressió fiscal als veïns de Torrent”

La portaveu del Partit Popular a Torrent, Amparo Folgado ha lamentat que l’equip de govern format pel PSOE i Ciutadans continue aprovant la compra de locals, edificis i solars per als quals no saben quin ús posterior se’ls donarà.

En el Ple Extraordinari celebrat el mes d’abril, van aprovar sense el suport de cap grup de l’oposició, destinar 300.000 euros més per a adquirir un local per a l’Agència Valenciana de Seguretat Ferroviària. Folgado va afirmar que “Ximo Puig ens costa molt car als torrentins, ja que són els *torrentinos els que han de pagar sempre els seus anuncis, sense posar la Generalitat ni un euro”. A més, va subratllar que “En el Museu d’Història Ferroviària situat en les antigues cotxeres d’FGV, podria reunir-se l’Agència Valenciana de Seguretat Ferroviària, sense haver de desemborsar els torrentins, 300.000 euros a comprar unes oficines”.

La nova Presidenta del PP de Torrent ha assenyalat que “una vegada més, el bipartit destina el romanent de tresoreria a adquirir immobles, en comptes de reduir la pressió fiscal als veïns de Torrent”. Així, Folgado assenyala que “des de 2015 no ha deixat d’incrementar-se el preu de l’aigua, no s’ha baixat la contribució ni cap altre impost als veïns de Torrent, que continuen pagant els serveis municipals a preu de luxe i el govern, destinant els beneficis a comprar immobles”.

L’equip de govern format pel PSOE i CS va aplicar la seua majoria per a aprovar una modificació pressupostària de 4,9 milions d’euros, dos mesos després d’aprovar-se el pressupost de 2021. Folgado ha apuntat que “un any més, el govern de Torrent oculta les inversions en un Pressupost, que queda en lletra morta al moment d’aprovar-se i continua movent els diners en modificacions pressupostàries durant tot l’any”.

Deixa el teu comentari