El PP de Torrent pregunta quants anys han de passar perquè s’acabe l’obra de la Plaça de les Fonts

Folgado: “No sabem a quina espera el Sr. Ros per a acabar aquesta plaça amb l’enjardinament del centre, hui convertit en un pipican envoltat de tanques trencades”

La presidenta del PP de Torrent, Amparo Folgado ha visitat la Plaça de les Fonts en el Centre Històric, després de rebre les queixes dels veïns, pel fet que quasi un any després de finalitzar les obres, segueix sense condicionar-se l’enjardinament ni la olivera.

“No sabem a quina espera el Sr. Ros per a acabar aquesta plaça amb l’enjardinament del centre, hui convertit en un pipican envoltat de tanques trencades”, ha afirmat Folgado.

La Plaça de les Fonts i els carrers Massanassa i Santo Domingo es van reurbanitzar fa quasi un any amb un pressupost de 293.876 euros, i a pesar, que els carrers van tornar a obrir-se abans de Nadal de 2020, encara no s’ha condicionat el jardí.

Folgado s’ha preguntat “quants anys han de passar perquè acabe l’obra de la Plaça de les Fonts, o és que el Sr. Ros pretén acabar-la en uns anys, quan derroque i gaste els 6 milions d’euros que té previst en el Cervantes, i toc, tornar a reurbanitzar aquesta plaça, pels desperfectes que l’obra del Cervantes ocasione”.

Deixa el teu comentari