El PP de Torrent presenta “trau la senyera” el 9 d’octubre perquè els balcons de Torrent s’òmpliguen de banderes de la Comunitat Valenciana


Folgado: “Este any més si cap, és important que els balcons de Torrent s’òmpliguen de Senyeres, com a mostra d’orgull i celebració en un dia tan important per als valencians i en el qual no podrem celebrar ni la processó cívica ni actes en la via pública a causa de la COVID-19”.

La Portaveu del Grup Popular, Amparo Folgado ha presentat la campanya Trau la Senyera 2020 que des del Grup municipal del Partit Popular se celebra cada any amb motiu del 9 d’octubre, Dia de la Comunitat Valenciana.

“Este any més si cap, és important que els balcons de Torrent s’òmpliguen de Senyeres, com a mostra d’orgull i celebració en un dia tan important per als valencians i en el qual no podrem celebrar ni la processó cívica ni actes en la via pública a causa de la COVID-19”, ha assenyalat Folgado. Els populars de Torrent també afirmen que és una manera de mantindre viva la tradició del Dia de Sant Donís i la Comunitat Valenciana, així com recuperar un poc d’autoestima malgrat les restriccions que impedixen la celebració d’actes.

Per a animar als veïns de Torrent a lluir els seues Senyeres als balcons de la ciutat, els populars han elaborat una sèrie de cartells i imatges per a compartir en les xarxes socials i que puguen arribar al màxim de veïns possible. A més, Folgado afirma que no serà l’única activitat que des del Grup Popular es realitzarà per a celebrar el dia de la Comunitat Valenciana.

Deixa el teu comentari