El PP de Torrent s’unix a les reivindicacions de la A.VV. de Ramón y Cajal i adjacents

Els populars han presentat una moció davant el Ple municipal per a donar suport a les demandes d’esta associació

Folgado: “no pot existir cap objecció per part dels dirigents locals per a donar suport a estes propostes, que no tenen un altre sentit que regenerar una zona de la ciutat, millorar la qualitat de vida dels veïns i posar en valor un barri tradicional de la nostra ciutat”.

El Grup Popular a l’Ajuntament de Torrent, ha presentat una moció, al igual que VOX i Compromís, que espera siga recolzada pel govern municipal de PSOE i Cs, donant suport a les reivindicacions presentades per l’Associació de Veïns de Ramón y Cajal i adjacents al consistori.

L’associació veïnal va registrar el passat 4 de novembre un escrit, reforçat per més de 1.000 signatures ciutadanes, sol·licitant a l’Ajuntament de Torrent una sèrie de millores urbanes a la ciutat i un pla de regeneració per al barri de l’Alter. Aquest escrit, que ha sigut traslladat als grups polítics municipals que constitueixen el Ple, pretén aconseguir el compromís del consistori per a revitalitzar un barri, que estant en el centre neuràlgic de Torrent, està patint gradualment un procés de degradació.

La Portaveu popular, Amparo Folgado, ha manifestat el seu total acord amb les reivindicacions expressades per la A.VV. de Ramón y Cajal i adjacents, i espera que “les formacions politiques que composen l’equip de govern es sumen a estes reclamacions”. Segons Folgado “no pot existir cap objecció per part dels dirigents locals per a donar suport a estes propostes, que no tenen un altre sentit que regenerar una zona de la ciutat, millorar la qualitat de vida dels seus veïns i posar en valor un barri tradicional de la nostra ciutat”. 

Cal recordar que el PP, en el seu programa electoral per a les eleccions locals de 2019, recollia un Pla de Revitalització per a esta zona de la ciutat. Entre les mesures proposades pels populars en el seu moment, i que encara mantenen, es trobaven: ajudes per a la rehabilitació d’habitatges, bossa d’immobles en lloguer amb un preu assequible o l’habilitació d’espais en desús com a zones d’aparcament. 

Deixa el teu comentari