El PP denúncia que la Generalitat denegue ajudes contra inundacions a Alzira

Esta obra està catalogada com a fonamental pel govern *alzireño en defensa d’inundacions

El Partit Popular lamenta que el caos econòmic de la Conselleria s’estenga fins a la Ribera, fent que se li denegue a Alzira una subvenció de màxima prioritat en matèria de defensa davant inundacions.
La Generalitat Valenciana denega una subvenció valorada en 53.324’52€ per a construir unes vàlvules anti retorn que tenen com a finalitat evitar inundacions en el nucli urbà quan les aigües del Xúquer venen crescudes.
Segons declaracions del regidor de Serveis Urbans, aquesta és una obra necessària per a minimitzar les inundacions en les zones més vulnerables del nucli urbà.
Des del Partit Popular, demanarem en el pròxim ple que després de la denegació de la subvenció per part de la Conselleria, ja que el projecte tècnic d’esta obra està redactat, siga el propi Ajuntament qui duga a terme aquesta obra, ja que segons les declaracions del govern del pacte de la Vila és necessària per a evitar inundacions.
Els Populars no acceptarem una altra explicació que no siga la construcció d’aquesta infraestructura hidràulica que segons el govern local és de vital importància en defensa d’inundacions en el nucli urbà quan el Xúquer ve crescut.

PP ALZIRA

Deixa el teu comentari