El PP reitera les deficiències del barri Verge de la Macarena de Torrent després de reunir-se amb els seus veïns

Folgado: “els veïns del carrer Verge de la Macarena paguen els seus impostos i mereixen tindre els mateixos serveis que la resta de la ciutat. Ha de ser una prioritat per al govern bipartit del PSOE i Ciutadans, atendre les demandes dels seus veïns i evitar que la zona es convertisca en un gueto insegur i en el qual de por eixir al carrer a meitat tard per trobar-se completament a fosques”.

La Portaveu del Grup Popular a Torrent s’ha tornat a reunir amb els veïns de la barriada coneguda com “la finca de l’alcalde” al carrer Verge de la Macarena i de l’Encarnació, un any després de denunciar i demanar al govern socialista, que il·luminara el passatge subterrani sota les vies del metre, que comuniquen el barri amb l’Hort de Trénor.

Els veïns del barri han sol·licitat en diverses ocasions i per registre d’entrada de l’Ajuntament, que s’instal·len llums en el pas subterrani sense cap resultat. Per això, la portaveu del PP s’ha tornat a reunir amb ells, després d’haver denunciat aquesta situació al juliol de 2019.

Folgado ha denunciat que “els veïns del carrer Verge de la Macarena es troben aïllats físicament de la resta de Torrent per les vies del metre i l’únic pas és una cova del llop subterrània i sense il·luminar, que fa por als veïns”.

A més, l’únic accés de vehicles al barri és des de la rotonda de la Ronda del Safranar, per un camí asfaltat que també es troba totalment a les fosques i sense cap fanal. Aquest camí és utilitzat diàriament per centenars de persones que realitzen esport per la Ronda del *Safranar i al qual accedeixen també pel mateix pas subterrani, a les fosques.

Folgado ha afirmat que “els veïns del carrer Verge de la Macarena paguen els seus impostos i mereixen tindre els mateixos serveis que la resta de la ciutat. Ha de ser una prioritat per al govern bipartit del PSOE i Ciutadans, atendre les demandes dels seus veïns i evitar que la zona es convertisca en un gueto insegur i en el qual de por eixir al carrer a meitat tard per trobar-se completament a les fosques”.

Els veïns d’aquests dos carrers en les quals viuen 24 famílies, també reivindiquen la neteja de mala herba en els solars, on es crien rates com en tot el Safranar. A més, demanen que el consistori de permís a les operadores perquè puga arribar la fibra òptica a les seues cases i sobretot, que el nom dels seus dos carrers apareguen en les llistes de carrers, ja que no aparéixer els produeix molts problemes a l’hora de contractar serveis, que mai poden arribar al no aparéixer en cap llista de carrers.

Deixa el teu comentari