El president de Greenpeace Espanya explica els perills del carbó a Burjassot

La Sala d’Audiovisuals de la Casa de Cultura de Burjassot es va convertir, la passada setmana, en un cinema fórum on els assistents van visionar el documental “El costat fosc del carbó”, el qual va comptar amb la presència del president de Greenpeace Espanya, David Sandoval qui, a més, és burjassotense.

L’activitat, impulsada des de la regidoria de Medi ambient, que dirigeix la regidora Lluna Àrias, a través de l’Oficina de Sostenibilitat Local, va ser presentada per la pròpia regidora, qui va donar la benvinguda a tots els assistents, presentant també a Sandoval i posant l’accent en el compromís del municipi envers el medi ambient i la salut de les persones i del planeta.

El documental “El costat fosc del carbó”, de Greenpeace, ofereix nombrosos testimoniatges, en primera persona, sobre les conseqüències i els impactes de la crema i extracció del carbó. Metgesses, exmineros, activistes i associacions veïnals protagonitzen aquesta peça documental que revela la cara més amarga i perillosa d’aquest combustible fòssil.

Després del visionat, es va obrir pas a la reflexió i l debat entre el president de Greenpeace Espanya i tots els presents.

Deixa el teu comentari