El president de la Diputació de València anuncia el tancament de Divalterra i garanteix el futur dels brigadistes

El president de la Diputació de València, Toni Gaspar, ha anunciat el “tancament ordenat i definitiu” de Divalterra.

Durant la celebració de la Junta General extraordinària convocada per a debatre sobre l’estat de l’empresa dependent de la Diputació, Gaspar ha avançat que convocarà “com més prompte millor” una nova Junta General en la qual es destituirà els membres del Consell i es nomenarà els liquidadors, pas previ a la dissolució, liquidació i extinció de Divalterra SA. 

Aquesta solució és fruit de la voluntat de l’equip de govern que encapçala Gaspar i de l’informe conjunt encarregat als departaments de Secretaria i Intervenció de la Diputació, que ha analitzat els diferents escenaris plantejats per al futur de l’empresa. El resultat del mateix condueix cap a un procés de dissolució que abordarà amb urgència la integració dels brigadistes, part principal i majoritària de Divalterra, en el Consorci Provincial de Bombers, al mateix temps que  la resta de serveis minoritaris que presta l’empresa s’integraran en la Diputació.

Segons han informat aquesta decisió es pren per a preservar els drets de les treballadores i treballadors, que no són responsables de les coses que històricament han passat en l’empresa.

Deixa el teu comentari