El president de la Diputació, Toni Gaspar, i la presidenta del Consorci, Maria Josep Amigó, visiten les instal·lacions centrals del Consorci

El president de la Diputació de València, Toni Gaspar, i la diputada provincial responsable del Consorci, Maria Josep Amigó, han visitat aquest matí les instal·lacions centrals de la institució acompanyats per l’inspector cap, José Miguel Basset, i el gerent, Josep Manuel Ballester.

Amigó ha conegut de primera mà les oficines centrals. En finalitzar el recorregut, la presidenta del Consorci ha afirmat que està “molt contenta i orgullosa de poder ser la segona presidenta en la història de la institució. S’ha fet un gran treball i continuarem atenent les necessitats existents perquè aquest és un cos viu. La col·laboració per les dues parts està oberta”.

A més, Amigó ha ressaltat el reconeixement que mereix aquest cos, que compta amb professionals altament qualificats i de servei a la ciutadania. “Espere estar sempre a l’altura d’un cos que té i es mereix el reconeixement de tots i totes i que sempre està disponible quan més els necessitem”.

Els efectius del Consorci intervenen en 26 emergències cada dia. En l’actualitat, compta amb una plantilla operativa de més de 600 professionals que estan distribuïts estratègicament en 24 parcs per a assegurar una resposta eficaç en tota la província de València.

Deixa el teu comentari