El president de la Generalitat ha rebut a esportistes de la Comunitat Valenciana participants en els Jocs Olímpics i Paralímpics de Tòquio 2020

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha rebut a esportistes de la Comunitat Valenciana participants en els Jocs Olímpics i Paralímpics de Tòquio 2020. 

La delegació valenciana ha estat formada per 44 esportistes, dels quals un total de 25 han participat en els Jocs Olímpics, i 19 ho han fet en els Jocs Paralímpics.

En el transcurs de l’acte, en el qual també ha participat el conseller d’Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, el president ha mostrat el seu agraïment als esportistes i les esportistes que han competit en els jocs de Tòquio pels seus resultats però, sobretot, “per l’esforç realitzat i per haver demostrat la seua capacitat d’avançar”.

Finalment, ha assegurat que tant Consell com les persones involucrades en l’esport valencià comparteixen l’objectiu comú de fomentar-lo i aconseguir que s’incremente el nombre de valencianes i valencians que el practiquen.

Comenta la notícia