El president de la Generalitat ha visitat les instal·lacions del Centre de Ciberseguretat situat en la Marina de València

Puig destaca que el Centre de Ciberseguretat contribuirà al fet que València es convertisca en un ‘centre d’excel·lència mundial en ciberinteligencia’

El president de la Generalitat ha visitat les instal·lacions del Centre de Ciberseguretat de Telefónica Tech, situat en la Marina de València, on també s’ha reunit amb el president executiu de Telefónica España, Emilio Gayo, i el director territorial de Telefónica Mediterrani, José Manuel Casas.

El Centre de Ciberseguretat de Telefónica Tech centrat en IoT i GRC (Govern, Risc i Compliment) està situat en La Marina i ocupa un espai de més de 300 metres quadrats. En ell treballen més d’un centenar de persones amb perfils d’alta qualificació que s’encarreguen del desenvolupament de tecnologia, productes i serveis de ciberseguretat relacionats amb IoT i GRC, camps en els quals València és pionera a Espanya. 

A més de les persones que treballen en el centre, hi ha un ampli equip global vinculat a les seues iniciatives. En aquest sentit compta amb la participació de Govertis, una empresa d’origen valencià amb presència en tota Espanya i a Llatinoamèrica, que ha sigut recentment adquirida per Telefónica i que és la major signatura de Advisory 100% especialitzada en GRC (Govern, Risc i Compliment) que unifica les perspectives legal i tècnica.

El cap del Consell ha insistit en l’obligació de “reforçar la nostra seguretat”, amb l’objectiu de protegir a les empreses del robatori de propietat industrial, protegir a les persones usuàries d’abusos de tota mena.

Aquest centre de Telefónica Tech compta amb el suport de la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament de la ciutat, que també participen en el projecte, i està obert a la col·laboració d’universitats i empreses privades. A més de retindre el talent en la Comunitat Valenciana, el nou Centre de Ciberseguretat permetrà a les empreses i universitats participar en el desenvolupament de productes locals, però amb un gran impacte global.

Deixa el teu comentari