El professorat de Torrent es forma en educació inclusiva i estratègies d’implementació

El Fòrum Europeu d’Administradors de l’Educació Comunitat Valenciana ha organitzat, en el marc de la seua programació d’activitats per al curs 2019 – 2020 i en col·laboració amb l’Ajuntament de Torrent, una activitat pràctica sobre educació inclusiva amb la finalitat de dotar als equips directius i professorat d’estratègies i eines per a la seua posterior aplicació. El taller, que té lloc durant els dies 4 i 5 de setembre en el Antic Mercat, s’ha inaugurat aquest matí amb la participació de la regidora d’Educació, Patricia Sáez.

“Des del consistori torrentino apostem per mantindre una línia inclusiva en tots els aspectes i, particularment, pel que fa a l’àmbit educatiu. Prova d’això són les activitats que es realitzen, com la inclusió de l’alumnat d’educació especial a les escoles d’estiu, el festival Primavera, Música i Solidaritat, els jocs populars o la volta a peu entre altres”, ha explicat Sáez. 

Després de l’acte inaugural, el ponent Manuel Àvila Cañadas ha impartit el taller Pràctica Avaluativa amb la Guia per a la Inclusió, dirigit als equips directius, orientadors i professors de totes les etapes educatives i que ha tingut una doble dimensió. D’una banda, una dedicada al coneixement de l’eina d’educació, la metodologia i estratègies per a la seua implementació; i una altra, a la pràctica avaluativa, interdisciplinària i dialògica per a instrumentar el seu desenvolupament.

Deixa el teu comentari