El programa ESTIMEM es consolida en Almussafes

El programa ESTIMEM d’Almussafes porta mensualment a una gosseta de la protectora Lucky a la residència La Vila de la localitat amb l’objectiu de millorar la convivència dels usuaris i usuàries.

La gosseta Noa de la protectora d’animals Lucky va una vegada al mes a veure les persones majors de la residència La Vila d’Almussafes, una visita inclosa en el Programa ESTIMEM.

Aquesta exitosa iniciativa, pionera en la Ribera, busca estimular als usuaris del centre.

I com són dates especials, l’animal s’ha vestit de forma adequada per a l’ocasió.

L’acollida d’aquest programa està sent molt bona i ja va per la seua tercera edició. Des de la regidoria dels Majors asseguren que el programa ESTIMEM seguirà endavant.

ESTIMEM començà el passat més de novembre i fins aleshores s’han observat diversos aspectes que avalen molt positivament aquest programa.

Però no solament això, la visita de la gosseta provoca molts més efectes positius en les persones usuàries.

L’alcalde del municipi també ha visitat la residència La Vila i s’ha mostrat satisfet amb aquesta iniciativa, la qual deriva en una sensació agradable col·lectiva.

Però qui millor per a opinar que les persones del centre, les quals asseguren estar molt contentes. Com per exemple Reme.

Després de tres edicions, el programa ESTIMEM es consolida i Noa continuarà visitant als majors de la Residència La Vila d’Almussafes per a seguir fent la vida dels usuaris molt més agradable.

Deixa el teu comentari