El projecte de carril bici al voltant de l’Albufera opta als pressupostos participatius de la Generalitat

Els municipis de la zona de l’entorn del Parc Natural de l’Albufera presenten a través de la Mancomunitat Horta Sud el projecte de xarxa de carril bici als pressupostos participatius de la Generalitat Valenciana.

La connectivitat proposada contribueix a la creació d’una xarxa o sistema interconnectat entre els municipis que enllaçarà amb el parc Natural i amb el tram sud de l’Anell Verd Metropolità.

La ciutadania pot votar al projecte fins al pròxim 27 de juny en la web gvaparticipa.gva.es.

Els municipis d’Alfafar, Sedaví, Massanassa, Albal i Catarroja han presentat el projecte de xarxa de carril bici per a interconnectar els seus municipis amb el Parc Natural de l’Albufera als pressupostos participatius de la Generalitat Valenciana.

A través de la Mancomunitat Horta Sud, els consistoris han presentat el projecte que contribueix a la creació d’una xarxa ciclopeatonal a l’entorn de l’Albufera a la comarca.

La ciutadania pot participar i votar per a l’execució d’aquest projecte fins al pròxim 27 de juny a través de la web gvaparticipa.gva.es.

A més d’optar al finançament autonòmic, els consistoris continuen treballant en el desenvolupament d’aquesta actuació i busquen altres vies de finançament a través de la Unió Europea per a potenciar la mobilitat sostenible.

Deixa el teu comentari