El projecte Dones amb Iniciativa reconeix la labor de 10 dones emprenedores en el comerç de Burjassot

De mans de la Regidoria de Comerç i Mercats, dirigida per Rosa Cosa, a través de CEMEF, l’Ajuntament de Burjassot farà lliurament dels guardons de la huitena edició del projecte Dons amb Iniciativa. L’acte de lliurament tindrà lloc en el Saló de Plens dimecres que ve 4 de març a les 20.00 hores.

Enguany els guardons s’entregaran a deu emprenedores que dia a dia fan que els comerços i serveis de Burjassot siguen cada vegada més eficaços i, estiguen adaptats a les necessitats dels seus clients. A més, amb això, fan també possible que el municipi continue creixent i puga oferir als seus ciutadans tot tipus de productes sense eixir de Burjassot.

Les deu dones guardonades enguany són, Miguela Moreno, de Dolços Latorre, Alicia Pisa, d’Adrián Peluquería i Estètica, Pietat Ventura, de Stiletto Estilistes, Carmen Gil Menéndez i Mónica Viches Espill, amb els seus comerços en el Mercat Municipal l’Almara, María Elvira Moreno Orero, de Joieria Elvira, Juanita Peña Romero, de Flores Antonia, Claudia Dovao i Elena Alcaide, de l’Associació d’Artesans de Burjassot (Avalar-te) i Vicenta Texas Marín, de l’Associació d’Hostalers Reunits Activament de Burjassot (ARA).

Comenta la notícia