El Racing d’Algemesí guanya 3-0 al Ciutat de Benidorm

L’Algemesí no coneix la derrota des de fa quatre partits.

El Racing d’Algemesí es trobava davant del Ciutat Benidorm en la jornada 16 de lliga nacional de juvenils. Un equip que no va començar la temporada massa bé després d’haver baixat de divisió d’honor.

El Racing d’Algemesí , el conjunt de Javi Pérez, en la primera part va començar amb les forces molt igualades amb les de l’equip de la Ciutat de Benidorm, ja que en la classificació els separava dos punts, 16 per al Benidorm i 14 per a l’Algemesí.

Els gols arribarien prompte en una bona entrada en el camp municipal del Racing d’Algemesí. Abans del descans era Marc Alberola qui possava l’1 a 0 en el marcador i pareixia que l’encontre anava millor. En la represa, va marcar el Racing d’Algemesí, una vegada més, Alberola marcava i posava el 2 a 0 al marcador i pareix que ja tenia l’Algemesí la feina feta.

Al minut 90 seria Llorca el que posava el 3 a 0 definitiu i manté aquesta ratxa de resultats el conjunt de la Ribera, ja quatre partits sense conéixer la derrota. És una bona notícia per al Juvenil del Racing d’Algemesí.