El reforç de 100 rastrejadors contractat per Sanitat inicia la seua activitat a l’Hospital La Fe

Els nous rastrejadors han rebut formació de tècnics de Salut Pública sobre qüestions tecnicocientífiques del virus

Operen des de les aules formatives de l’Hospital La Fe i s’uneixen als més de 2.100 amb els quals ja comptava la Comunitat Valenciana

Les 100 persones contractades per a reforçar el rastreig de contactes de casos positius de coronavirus en la Comunitat Valenciana ja ha començat la seua activitat a l’Hospital La Fe.

Aquests tècnics documentalistes s’han incorporat a les labors de rastreig per a ajudar a tallar les cadenes de transmissió del coronavirus estan rebent. Amb aquest objectiu, han rebut formació de tècnics de Salut Pública, sobre qüestions tecnicocientífiques del virus SARS-CoV-2; eines recomanades per l’Organització Mundial de la Salut per a establir el rastreig de contactes i quarantenes; tècniques de seguiment i casos pràctics.

A més, els nous rastrejadors compten amb els recursos tecnològics necessaris per a dur a terme el seu treball des de la Fe. En concret, s’han habilitat per a ells a les sales de formació d’aquest hospital posats informàtics dotats amb terminals telefònics. A més, s’ha resolt que desenvolupen el seu treball en dos torns diferenciats per a garantir que mantenen entre ells la distància mínima de dos metres

Aquests nous contractes se sumen als 1.837 professionals d’Atenció Primària i Salut Pública dedicats al rastreig de contactes i a 300 rastrejadors militars de l’Exèrcit de Terra que operen en el territori valencià.

Deixa el teu comentari