El regidor Juan Albert renuncia a les delegacions que tenia assignades al·legant motius personals

L’edil va ser vist saltant-se les restriccions del confinament

El regidor de Carcaixent Juan Albert ha renunciat a les seues delegacions de govern un parell de setmanes després de ser vist incomplint  les restriccions del confinament. Malgrat que va abandonar el ple de la setmana passada, en el qual un dels partits de l’oposició va demanar la seua dimissió, encara com a membre de l’executiu local i descartant la seua marxa, finalment ha fet un pas arrere. 

Juan Albert va comunicar la vesprada de divendres 29 de maig que, «per circumstàncies personals que li impedeixen desenvolupar les seues funcions en el govern municipal, renuncia a la seua condició de tinent alcalde i a les delegacions de gestió i a la dedicació laboral en este ajuntament».

Esta decisió havia estat comunicada prèviament a l’alcalde i a la vicealcadessa, els quals entengueren el pas donant pel regidor i li agraïren la dedicació al front de les diferents àrees de gestió (aigües potables, cementeri, neteja viària i d’edificis públics …) des de la constitució del govern municipal en juny del 2019. Aquestes delegacions de moment les mantindrà l’alcalde, fins que es valore i s’acorde una possible reorganització de les mateixes. 

Els dos grups municipals de Carcaixent han destacat que és fonamental respectar la decisió del regidor Juan Albert i que este pas al costat no impedirà continuar treballant amb la dedicació i estabilitat que s’ha fet fins ara especialment en les circumstàncies actuals causades pel COVID-19.

Durant la conversa entre Juan Albert i els portaveus de Compromís i PSOE es va fer una valoració positiva de la relació i del treball realitzat, i es va manifestar la voluntat de totes les parts de continuar, si bé des de fora de l’equip de govern, amb eixa relació, basada en la comunicació i la col·laboració, per a que la ciutadania puga comptar en tot moment amb els serveis bàsics que l’Ajuntament està obligat a prestar.

Comenta la notícia