El Rei Melchor ha rebut amb cita prèvia a prop de 40 xiquets en la Gala de Reyes de l’Ateneu

El públic infantil estava citat individualment i han desfilat pels seus regals en espais de 5 minuts entre un i un altre

Les mesures de seguretat pel Covid-19 han marcat la tradicional Gala de Reyes de l’Ateneu Mercantil de València. Circumstància que ha provocat que només haja acudit a la cita el Rei Melchor per a donar els seus regals després de cita prèvia a prop de 40 xiquets i xiquetes en el Saló Stolz de l’Ateneu. La visita al Rei d’Orient s’ha produït de manera escalonada, amb una diferència de cinc minuts. La Gala de Reyes ha arrancat a les 11.00 hores i poc abans de les 13.30 ja havien sigut entregats tots els presents.

Com a mesura de seguretat només podien accedir les xiquetes i els xiquets de manera individual, excepte grups d’una mateixa unitat familiar, acompanyats d’un adult. Els regals, desinfectats, han sigut depositats en una taula, just davall de l’altar del Rei Melchor i a una distància prudencial.

Aquestes han sigut les mesures excepcionals que ha disposat l’Ateneu “per a mantindre viva la flama de la il·lusió entre els xiquets i xiquetes dels nostres socis en un dia tan especial”, en paraules de la presidenta de l’Ateneu Mercantil, Carmen de Rosa.

La Gala de Reyes de l’Ateneu se celebra des de fa més d’una dècada i la mitjana d’assistència ha sigut de més de 250 xiquets per gala. Enguany ha quedat suprimida, per mesures de seguretat, l’animació infantil, l’actuació del mag i el llançament de caramels.

El Rei Melchor, com la resta d’assistents a la Gala de Reyes, va haver de complir amb el protocol de seguretat abans d’accedir a l’edifici i va creuar l’arc de temperatura instal·lat a la porta principal de l’edifici com a primera mesura.

Deixa el teu comentari