El repte de córrer 420 quilòmetres en set dies contra la Covid-19 ja està en marxa

José Francisco Almendros i Julen García recorren el trajecte de Madrid a Enguera per a recaptar fons per al CSIC i la investigació de la vacuna

José Francisco Almendros y Julen García López ja han començat el repte solidari per recaptar fons per a la vacuna del coronavirus.

La plataforma Bárba-ros, un grup solidari fundat recentment que converteix reptes esportius en aportacions econòmiques destinades a associacions benèfiques de tota mena, ja te en marxa la seua segona aventura: una carrera d’una setmana i 420 quilòmetres, els que separen la Porta del Sol de Madrid i la capital de la comarca de la Canal de Navarrés. L’equivalent a deu maratons que Juan Antonio García López, de Enguera, i el seu amic José Almendros, de Carcaixent, recorreren en set dies, durant l’última setmana de juliol, amb l’objectiu de recaptar fons que donaran al Centre Superior d’Investigacions Científiques per a col·laborar en la cerca de la vacuna de la Covid-19.

El 25 de juliol a les 5 de la matinada eixien de Madrid fins a Villarejos de Salvanés on finalitzava la primera etapa del recorregut.

En jornades d’entre sis i huit hores i uns seixanta quilòmetres de mitjana, recorren vies verdes, pistes forestals i carreteres nacionals per les províncies de Madrid, Conca, Albacete i València. Van sobre la marxa i en la motxilla porten la roba de córrer i la de descans, així com les dues primeres menjades.

Deixa el teu comentari