El restaurant Ca Tomás guanya la tercera edició del Concurs d’Espardenyà Francisco José García d’Alzira

Foren vint-i-sis els restaurants els que participaren en l’edició. El primer premi va ser per al restaurant Ca Tomás. La segona i tercera posició van ser per a RosEstudio Gastrobar i Restaurante Sandra, respectivament.

La tercera edició del Concurs d’Espardenyà d’Alzira va resultar ser un èxit rotund. Enguany, gràcies a la col·laboració amb Gastrònoma, el guanyador d’aquesta edició farà una exhibició d’Espardenyà en la pròxima fira gastronòmica valenciana.

Foren vint-i-sis els restaurants els que van participar en l’acte, encara que, també participaren fora de concurs diverses falles i associacions que cuinaren també la seua espardenyà a la plaça del Mercat.

Més de 600 racions d’Espardenyà van ser les que es van repartir per als assistents que volgueren tastar-la.

El jurat estava format per reconeguts professionals de la gastronomia, va fer la tasta de les vint-i-sis elaboracions en dos tantes, la primera fou a la 13:15 i la segona a les 13.45 hores.

El concurs va ser com una mena d’homenatge a Francisco José García.

El primer premi va ser per al restaurant Ca Tomás, ha rebut un premi patrocinat per l’Ajuntament d’Alzira de 3.000 euros, seguida del restaurant Ros Estudio Gastrobar de Llombai qui ha estat guanyador del segon premi patrocinat per València Turisme de 1.500 euros i el tercer premi, patrocinat per la Mancomunitat de la Ribera Alta, ha recaigut en el Restaurante Sandra de València, dotat amb 1.000 euros.

 

Deixa el teu comentari