El restaurant Xanglot guanya el premi al millor menú de Cuina Oberta

El restaurant Xanglot, ubicat en Ciutat Vella, ha guanyat el premi al millor menú de Cuina Oberta, el certamen que organitza l’Ajuntament de València a través de Visit Valencia i la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana. Xanglot va presentar al concurs un plat de morella de vedella a la tempura amb salsa cítrica i garrofa. Al guardó s’han presentat 55 restaurants. El regidor de Turisme i president de Visit València, Emiliano García, ha afirmat que “Cuina Oberta és, sens dubte, una oportunitat per gaudir amb les màximes garanties d’una experiència gastronòmica valenciana i autèntica”. 

Emiliano García ha traslladat la seua felicitació al restaurant guanyador i a la seua xef Sandra Jorge perquè “ha oferit un menú exquisit basat en productes de temporada i parant atenció al més mínim detall”. 

A més del restaurant guanyador, van quedar finalistes “Pelayo Gastro Trinquet”, amb un plat de moniato, guacamole i pinya; i “2 estaciones”, amb un menú de cansalada, bledes i xirivia. Emiliano García creu que “triar entre els tres finalistes no és una tasca senzilla” i, per això, ha felicitat els membres del jurat i l’organització del certamen. 

Cuina Oberta és el festival gastronòmic de la ciutat de València i està organitzat per l’Ajuntament, a través de Visit València, i la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana. Enguany han participat 55 restaurants de tota la ciutat. L’edició de tardor, la número 23 des que va començar el festival, es celebrarà fins al dia 29 de novembre. Les reserves poden realitzar-se en la pàgina web www.cuinaoberta.com. 

Deixa el teu comentari