El Ribera Alta l’Alcúdia guanya al Club Handbol Benetússer per 24-26

L’encontre s’ha disputat en el Pavelló Municipal de Benetússer.

Aquest cap de setmana s’ha disputat un partit d’handbol femení al Pavelló Municipal de Benetússer que ha enfrontat al Club

Handbol Benetússer contra el Ribera Alta l’Alcúdia.

Un encontre de 2a divisió nacional en el qual els dos equips aplegaven d’haver guanyat tots els encontres disputats.

Els dos conjunts han tractat d’imposar-se en un encontre que han gaudit molt els aficionats d’aquest esport.

En la primera part, el partit va estar molt disputat però les de l’Alcúdia guanyaren de 4 gols amb un resultat de 12 a 16.

En la segona part, les de Benetússer intentaren superar el marcador però l’encontre va ser més favorable per al conjunt d’Eduardo Escartí.

El resultat final va ser de 24-26. Guanyant el conjunt Ribera Alta l’Alcúdia.

Així, les de l’Alcúdia sumen la sisena victòria consecutiva.