Ribera Alta l’Alcúdia s’imposa amb contundència a l’Algirós (15-41)

El Ribera Alta l’Alcúdia ha començat la segona volta de la competició de la mateixa manera que acabà la primera, amb victòria. El conjunt riberenc acumula 14 victòries després de 14 partits disputats, un registre que li permet quedar-se en la primera plaça de la classificació.

El Ribera Alta l’Alcúdia continua intractable en la Lliga Autonòmica de Segona Divisió. El conjunt dirigit per Eduardo Escartí es va imposar a l’Algirós amb un contundent 15-41.

Una diferència prou ampla que es va anar quallant a partir del segon acte.

En el primer temps, el partit fou més equilibrat, tot i que les xiques del Ribera Alta l’Alcúdia ja acabaren per davant amb una diferència d’11 gols. Un dels tècnics de l’equip local reconeixia que van fer front al líder fins que varen poder.

Una vegada el partit es va encaminar, el tècnic de l’Alcúdia va optar per provar nous sistemes defensius de cara als pròxims encontre, amb l’objectiu de mantenir la bona trajectòria que està fent el seu equip.

Després del partit es mostrava contenta i satisfeta la jugadora del Ribera Alta, Montse Ortiz, qui, a més a més, va signar 7 dels gols del seu equip.

La pròxima setmana, el Ribera Alta l’Alcúdia rebrà a l’Onda a casa, un partit complicat en el qual s’espera fer bo el fet de jugar com a local.

Amb aquesta victòria, les xiques de l’Alcúdia continuen assegudes en el lideratge amb 14 victòries després de 14 partits disputats.

Deixa el teu comentari