El secretari general territorial de UGT es reunix amb l’alcalde d’Almussafes

Raül Roselló i Toni González acorden estretir llaços de col·laboració en pro de la generació de més llocs de treball

Almussafes, a 22 de juny del 2016. El recentment triat secretari general territorial intercomarcal del sindicat UGT en l’estructura que comprén la Ribera, la Safor, la Costanera, la Vall d’Albaida i la Canal de Navarrés. Raül Roselló, es va desplaçar la passada setmana fins a l’Ajuntament d’Almussafes..

El primer edil d’Almussafes, Toni González, acompanyat per dos representants de l’esmentada agrupació sindical en l’Ajuntament van departir amb el secretari intercomarcal sobre les distintes accions empreses des del consistori municipal en matèria d’ocupació, a més comprometre’s a reforçar la col·laboració amb la finalitat de continuar reduint la taxa de desocupació de la localitat, actualment fixada en el 8,5%.

Raül Roselló, anomenat secretari Intercomarcal de la nova estructura de la Ribera, la Safor, la Vall d’Albaida, la Costanera i la Canal, el passat 6 de maig, en els comicis celebrats en el VIII Congrés Nacional de la UGT, ja ha iniciat la seua ronda de visites als responsables polítics de l’àmbit municipal. Un dels seus primers destins, donada la rellevància de la localitat des del punt de vista empresarial i econòmic en tot el territori valencià pel seu gran pes en el sector de l’automoció, ha sigut la població d’Almussafes.

 El propi alcalde, Toni González, responsable així mateix de l’Àrea d’Ocupació i Desenrotllament Local de l’ajuntament, va rebre al màxim dirigent sindical en el seu despatx. Durant la trobada, en el que també van estar presents dos representants del sindicat del consistori municipal, es va analitzar la situació actual d’Almussafes des del punt de vista de l’ocupació, “un escenari que dista molt de la tònica general a nivell autonòmic i estatal, per les distintes accions que hem impulsat en l’últim any en defensa dels interessos dels nostres veïns i principalment dels que han patit en les seues pròpies carns l’alifac de la desocupació”, argumenta el president de l’executiu local.

Deixa el teu comentari