El sector empresarial de Riba-roja celebra una trobada nadalenca amb l’alcalde i la secretària autonòmica

L’alcalde exposarà davant els empresaris el seu projecte per a les àrees industrials

L’Associació Empresarial Polígon Riba-roja A3 (RibA3) ha organitzat aquest pròxim divendres 14 de desembre una trobada amb l’alcalde de la localitat, Robert Raga, aprofitant la proximitat de les festes nadalenques. La cita servirà per a reunir als gerents de les empreses radicades en el municipi i al màxim representant municipal en una trobada on s’espera poder debatre sobre els avanços i les necessitats de les àrees industrials de Riba-roja.

L’esdeveniment se celebrarà en la Masia de Sant Antonio del Poyo a les 12.30 hores. Està previst que Raga realitze una exposició detallada de la gestió econòmica i de les àrees industrials que ha dut a terme el seu govern en aquests tres anys de legislatura així com un avanç de les actuacions més immediates que afecten a les empreses i els polígons.

Una compareixença molt esperada pels empresaris que ahir mateix feien públiques algunes de les reclamacions que des de RibA3 han traslladat a l’Ajuntament, sobretot, en qüestió de manteniment d’infraestructures i vials, però també respecte als impostos que graven al sector empresarial.

La trobada organitzada per l’associació empresarial conclourà amb la intervenció de la secretària autonòmica d’Economia Sostenible, Sectors Productius i Comerç, Blanca Marín. Després, se servirà un cocktail per a tots els assistents.

Deixa el teu comentari