El servei d’autobús urbà seguirà sent gratuït per als alzirenys mentre dure l’estat d’alarma

Els ciutadans i ciutadanes d’Alzira segueixen fent ús del servei de transport urbà. A principis d’abril va quedar anul·lada la línia 3 del servei d’autobús però les línies 1 i 2 funcionaran amb total normalitat, tant amb el seu trajecte i horari habitual.


Este servei segueix oferint mobilitat als ciutadans per traslladar-los al seu lloc de treball o per a realitzar les compres de primera necessitat. Cert és que el seu ús s’hi ha reduït la línia 1 en un 24% i amb una mitja diària de 210 persones, mentre que la línia 2 s’hi ha reduït en un 52% amb aproximadament uns 100 usuaris diaris.


Davant la situació de confinament, els veïns i veïnes d’Alzira fan un ús responsable d’este servei i seguint les indicacions d’actuació adoptades per l’estat d’alarma i alerta sanitària pel que esta passant el planeta.


El regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, ha destacat “L’exemple de civisme i col·laboració per part de la majoria de la ciutadania alzirenya, que està confinada en casa i seguint les pautes adoptades pel Govern Central”. A més ha afegit que “Les línies 1 i 2 de l’autobús urbà continuarà oferint el seu servei habitual en la seua freqüència i rutes, i que els usuaris poden utilitzar-lo de manera totalment gratuïta”.

Comenta la notícia