El Silla Club de Futbol trenca la ratxa del Paterna Club de Futbol.

Després de nou partits consecutius sense perdre, l’equip del Silla va trencar la bona ratxa paternera.

L’encontre del Silla Club de Futbol contra el Paterna Club de Futbol va ser intens. Al Gerardo Salvador es va viure un partit on l’equip de la Ribera va trencar la ratxa paternera després de nou partits sense perdre, encara que dóna continuïtat a la del Silla que encadena quatre trobades sense conéixer la derrota.

Durant els primers minuts del partit, l’equip del Silla Club de Futbol va jugar millor, manejant el control i tancant per moments a un Paterna que, passats els primers quinze minuts, li va donar la volta a la truita i va posar la por en el cos als del Silla en el minut 18.

En la segona meitat va ser el Silla el que va tractar de controlar la jugada i arribar a la porteria rival mitjançant la possessió de la pilota i amb paciència. Ja en el 70′, Salcedo va poder avançar als visitants si no fora per la gran parada de Xenxo. Lucas també va estar encertat en els moments de pressió del Paterna al voltant del minut 75′, encara que seria el Silla qui s’avançaria en el marcador en acabar l’enconre.En el 90′ Salcedo es va desfer d’un rival i li va posar una molt bona assistència a Nemesio, qui posaria el primer i definitiu punt en el marcador a favor del Silla.

En la pròxima jornada, el Paterna haurà de visitar al líder, l’Oriola; mentre que el Silla rebrà en el Vicent Morera al Crevillent Esportiu, aquest últim en horari especial per la festivitat de Setmana Santa.

Deixa el teu comentari