El suecà Antoni Montón seleccionat per al Team Spain.

El jugador del Club de Futbol Americà Sueca Ricers, Antoni Montón ha sigut seleccionat per l’equip tècnic de la Federació Espanyola de Futbol Americà per a formar part de la Selecció Espanyola, l’anomenat Team Spain.

El jugador de Sueca ha segut un dels convocats pels respectius equips tècnics de FEFA, per a la pròxima concentració del equips nacionals masculí i femení sèniors de tackle, modalitat del futbol americà amb contacte.

La concentració dels equips nacionals es portarà a terme el cap de setmana del 27 al 29 de setembre i els encontres dels respectius equips començaran al mes d’octubre.

Antoni Montón, esportista format a les bases de l’equip de futbol americà Sueca Ricers, també ha format part d’altres clubs de la Comunitat, els València Firebats i els València Giants, així com també a jugat a un equip de Finlàndia, els Rovaniemi Nordmen.

Sueca Ricers comença la competició oficial.

Per la  seva banda l’equip de futbol americà de  Sueca comença també la temporada 2019-2020 amb la celebració de la primera jornada de la Lliga Valenciana de Flag Football, modalitat del futbol americà sense contacte, que enfronta 5 jugadors contra 5.

Aquesta primera jornada de competició, organitzada per l’equip de Sueca, es disputarà a l’Estadi Municipal de Sueca durant el mati del dia 29 de setembre, i en aquest torneig quadrangular s’enfrontaran als Almassora Eagle Rays, València Giants i Valencia Firebats.

Aquesta temporada els Ricers tornaran de nou a la competició de tackle i disputaran la Lliga Valenciana de Futbol Americà, modalitat que es juga amb contacte, amb casc, proteccions i enfronta a 11 jugadors contra 11.

L’equip de Sueca continua amb la captació i formació de nous jugadors que vulguin conèixer aquest esport tant espectacular i emocionant, que cada vegada va aconseguint més adeptes al territori nacional.

Deixa el teu comentari