El Taller d’Ocupació “I-Burja: educació sostenible” realitza en aquests dies tallers en els centres educatius de Burjassot

Les alumnes-treballadores del Taller d’Ocupació “I-*Burja: educació sostenible”, de l’especialitat d’interpretació i educació ambiental, estan realitzant en aquests dies activitats de sensibilització ambiental en els centres educatius de Burjassot.

A través dels tallers d’Hotel d’Insectes, Petjada dels aliments i Aliments de temporada s’estan treballant temàtiques ambientals tals com el canvi climàtic, la conservació de la biodiversitat, l’alimentació de proximitat i temporada, la contaminació per transport i l’agroecologia.

Utilitzant recursos didàctics com el teatre, els vídeos, les presentacions, les manualitats, etc., les alumnes-treballadores intenten acostar als alumnes i alumnes aquests problemes i les possibles solucions que tenen al seu abast per a la sostenibilitat del planeta.

Els Tallers d’Ocupació són programes mixts de formació i ocupació cofinançats per la Generalitat Valenciana, el Ministeri de Treball i Seguretat Social i el Fondo Social Europeu.

Deixa el teu comentari