El Teatre El Musical presentata la programació de la seua nova temporada

Es tracta d’una programació variada i atrevida en la qual es podran veur representades des del tribut a Lorca cantat per Elma Sambeat, a una dissertació sobre les Fake News i la figura enigmàtica de Vladimir Putin

El Teatre El Musical ha presentat a l’Ajuntament de València  la programació de la seua nova temporada, que s’estendrà fins al mes de juny i serà la primera desenvolupada íntegrament per Juanma Artigot com a nou coordinador artístic de l’espai situat en el Cabanyal-Canyamelar. 

El TEM mantindrà la porta oberta a tota la ciutat per a oferir el millor servici públic, amb una programació cultural diversa, contemporània, connectada amb la realitat actual i amb continguts de qualitat.

Teatre de text, noves dramatúrgies, dansa, música en directe, performance, festivals, residències artístiques, poesia escènica, experimentació sonora i trobades de professionals de l’escena valenciana constituiran les bases d’una proposta que reunix algunes de les claus del projecte.

Una programació variada i atrevida en la qual es podran veure representades des del tribut a Lorca cantat per Elma Sambeat a una dissertació sobre les Fake News i la figura enigmàtica de Vladimir Putin. També es representarà el cicle de poesia escènica, dirigit als joves, que començarà el 21 de març amb la participació de noms com Dani Orviz i Mónica Caldeiro, coincidint amb el Dia Internacional de la Poesia, i que continuarà el 23 d’abril, Dia Internacional del llibre amb la segona proposta del cicle, en la qual participaran Iris Almenara, Josep Cuellar i Miriam Reyes.

Entre els títols més cridaners de la programació destaca “La batalla dels absents” de la companyia La zaranda, que podrem veure l’1 i 2 de maig, “El callat” de Begoña Tena, el 13 i 14 de maig, la ciència-ficció infantil “El conte de Persépolis” a càrrec de la Coixa Dansa, del 23 de maig i “Rosario La Tremendita” que està programada per al 7 de maig.

Deixa el teu comentari