El Teatre Municipal d’Algemesí acull una temporada d’espectacles amb companyies de reconegut prestigi  

algemesiL’Ajuntament d’Algemesí  ha presentat l’abonament de la nova temporada del Teatre Municipal. Es tracta de deu espectacles on destaquen les actuacions d’Els Joglars, Xavi Castillo, l’Horta Teatre, l’Orquestra Simfònica de la Ribera, Mag Lari o Divines .En aquesta ocasió, la temporada inclou un espectacle de la Fura dels Baus fora d’abonament, encara que els abonats tindran preu especial.

Els abonaments es podran adquirir des de l’1 d’octubre en el Teatre de 18.30 a 20.30 hores al preu de 70 euros amb una reducció per a jubilats i titulars del carnet jove.

El regidor de Cultura, Pere Blanco, ha destacat el compromís de l’ajuntament per a acostar als algemesinencs espectacles de qualitat a preus assequibles. “L’abonament inclou deu espectacles que recorren la pràctica totalitat de les arts escèniques que comprén el teatre, la dansa o la màgia, tot això a càrrec de companyies professionals de reconegut prestigi”.

A més de la programació cultural d’abonament, al llarg de l’any es programaran les diverses activitats de música i cine, entre altres activitats que complementen i amplien la programació cultural.

 

Deixa el teu comentari