El Torrellevant guanya 0-2 a la Unió Deportiva d’Alzira

El conjunt visitant va dominar el partit durant les dos parts fins aconseguir la victòria

Alzira i Torrellevant jugaren el passat cap de setmana la jornada vint-i-sis. El conjunt local va aparèixer en aquest encontre amb moltes baixes, a causa d’açò, el Torrellevant va aprofitar-ho per a apoderar-se del partit que es va disputar entre els dos. L’encontre va ser molt diferent tant per a uns com per a altres, ja que l’Alzira té la categoria ja assegurada per a la pròxima temporada, a falta de quatre jornades perquè acabe la temporada per als dos equips. El Torrellevant lluitava per aconseguir altre objectiu, per a mantenir la categoria. Una victòria el deixaria viu i amb moltes opcions de salvar la categoria.

Així anava a desenvolupar-se el partit, un encontre que va ser dominat per el Torrellevant en quasi tota la primera part. Al minut 42, el conjunt del Torrellevant marcava el primer gol de la jornada. A la segona part, el conjunt visitant va continuar jugant com en la primera, a més, aconseguiren un segon gol. El Torrellevant va continuar el partit la victòria.

Ara s’espera la pròxima jornada que jugarà el Torrellevant en casa davant el ‘Lorca’, finalment, els tres punts se’n van cap a la capital del Túria.

Deixa el teu comentari