El Torrent Club de Futbol empata contra l’Alberic.

El conjunt torrentí està cada vega més prop de la fase de promoció de la categoria nacional.

El Torrent Club de Futbol va jugar contra l’Alberic Promeses. L’Alberic és quart classificat en la lliga i el Torrent necessitava la victòria per jugar contra la Unió Esportiva Alzira B que ja és campió d’aquesta temporada 2018-2019.

Molt prompte avançaria el conjunt local. Al minut 30 de la primera part, va ser Carles qui posava l’1 a 0 al marcador, pareixia que tot estava a favor del Torrent però al minut 44 de la primera part va hi haure una jugada polèmica i li donava l’empat al conjunt de la Ribera.

L’Alberic va jugar un bon partit encara que no es jugava res. S’haurà de esperar fins a la pròxima jornada, el Torrent visitarà Énguera contra el Dragon Force. A hores d’ara, el conjunt torrentí està més prop de la fase de promoció d’ascens de la categoria nacional.