El Tripartit obliga a la junta local fallera a retirar un anunci professional de José Andrés Hernández

El cartell publicitava el seu despatx professional privat

Estava situat en la tarima publicitària on es realitza la Mascletà

Com tots els anys, la Junta Local Fallera d’Alzira ofereix la possibilitat de situar anuncis publicitaris en les tarimes que s’instal·len en la zona de la “mascletà”. Més que amb finalitat publicitària, els anunciants ho fem amb l’ànim de col·laborar econòmicament amb Junta Local Fallera, entitat que a més enguany ha reconegut travessar dificultats econòmiques.

Porte anys col·laborant amb diferents entitats festives i culturals amb anuncis del meu despatx professional. Un és conscient que inserir el teu tascó al final del llibre d’una falla o confraria no et reportarà clients necessàriament.

Després d’instal·lar la publicitat ahir a la vesprada, la mateixa va ser retirada a la nit després d’instruccions precises dels nostres actuals governants. Justificació: sóc el candidat a alcalde d’un partit polític a les eleccions de maig, a pesar que l’anunci siga estrictament de la meua esfera privada i professional, la d’advocat.

Vull denunciar aquest fet públicament, perquè entenc que es tracta d’un exercici de censura, més propi d’altres èpoques que als actuals governants tant els agrada recordar.

Sempre he defensat que les persones que ens dediquem a la política hem de tindre una professió fora d’aquesta. Potser és aquest fet el que realment es pretén encobrir per part d’alguns dels actuals governants? En qualsevol cas i des del meu humil punt de vista, res justifica tal decisió.

Felices Falles!
José Andrés Hernández
Letrado 2.260 del ICA ALZIRA

Deixa el teu comentari