L’Ajuntament de Torrent i l’AV El Vedat organitzen una xarrada sobre el control de la processionària

La xarrada tindrà lloc demà 19 d’octubre en la seu de l’associació

L’Ajuntament de Torrent, a través de l’empresa municipal Nous Espais, posa en marxa la campanya de control de plagues de la processionària per a previndre la seua aparició en pins de jardins, col·legis i altres instal·lacions públiques. Així mateix, el consistori ofereix un servei de tractament als propietaris de parcel·les privades que el sol·liciten, amb la finalitat de fer extensiu el tractament i evitar així afeccions en totes les zones forestals, tant si són propietats particulars com si es tracta d’espais públics.


Tots aquells veïns que vulguen ampliar la informació sobre el tractament i els serveis que ofereix l’Ajuntament de Torrent, a través de Nous Espais i amb la col·laboració de l’AV Vedat, poden participar en la Xarrada sobre el control de la processionària dels pins, que se celebra aquest dimarts 19 d’octubre, en l’AV El Vedat (carrer Font de Sant Lluís, 16).
L’entrada a la xarrada estarà oberta a tot el públic i no és necessari inscriure’s prèviament.


Els particulars que vulguen sol·licitar el servei d’aquest tractament que ofereix l’ajuntament poden descarregar l’imprés de sol·licitud des de la pàgina web de Nous Espais, on trobaran a més tota la informació complementària.

Deixa el teu comentari