El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha anunciat un projecte d’una zona de socialització canina als barris de Sant Llorenç i Benimacle a València

El vicealcalde, Sergi Campillo, destaca que la nova infraestructura tindrà una superfície total de més de 800 metres quadrats   

El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha anunciat l’aprovació del projecte d’una nova zona de socialització canina en la confluència dels carrers de Viver i del Reverend José María Pinazo, entre els barris de Sant Llorenç i Benimaclet. La nova infraestructura comptarà amb una superfície total de 805,45 metres quadrats i serà la tercera de què disposaran els veïns i veïnes de Sant Llorenç i Benimaclet, a banda de les que hi ha al parc dels Orriols i el carrer de la Guàrdia Civil i adjacents.

“Esta nova zona de socialització de gossos s’unirà a la seixantena ja existent a la nostra ciutat per atendre una necessitat social per a moltes famílies que compten amb la companyia de gossos”, ha destacat Campillo, qui ha recordat que este projecte va sorgir del procés de pressupostos participatius DecidimVLC 2018/2019 i ha posat en valor que les zones de socialització canina fomenten una convivència millor entre les famílies que les utilitzen i les que preferixen disfrutar de les zones enjardinades al marge d’estes zones amb afluència de gossos.

Campillo ha detallat que el projecte inclourà també la instal·lació de jocs biosaludables i de bancs que complisquen la normativa vigent en matèria d’accessibilitat per fer més confortable l’estada de les persones que hi acudisquen. 

El pressupost de l’obra ascendix fins els 78.363,28 euros i la licitació planteja un termini d’execució d’un mes i mig. Una vegada conclòs serà una de les àrees de socialització canina més grans dels barris de la ciutat, al marge de les que hi ha al Jardí del Túria.  

Deixa el teu comentari