El VIII Trofeu de Tir amb Arc Vila d’Almussafes reuneix a 75 arquers de la Comunitat

El Club de Tir amb Arc d’Almussafes, organitzador i amfitrió de la competició, va recollir cinc ors durant la jornada

L’alcalde de la localitat, Toni González, va assistir al lliurament de premis al costat dels presidents dels clubs participants

tir-amb-arc1Almussafes, a 15 de novembre de 2016. Un any més, Almussafes va acollir el passat diumenge 13 de novembre el Trofeu de Tir amb Arc en Sala Vila d’Almussafes, una competició que aconsegueix amb aquesta la seua vuitena edició i en la qual van participar 75 arquers de tota la Comunitat Valenciana. Els esportistes de l’entitat almussafenya van aconseguir durant la jornada destacades posicions en les seues respectives categories, entre ells cinc ors i quatre plates.

El Pavelló Poliesportiu Municipal d’Almussafes va ser l’escenari en el qual es va desenvolupar el passat diumenge 13 de novembre el VIII Trofeu de Tir amb Arc en Sala “Vila d’Almussafes”, competició en la qual van participar un total de 75 arquers i arqueres procedents de diferents clubs de tota la Comunitat Valenciana.

Des de les 8:30 h., els esportistes van tirar dues sèries de 30 fletxes a 18 metres de distància per decidir els campions de les diferents modalitats i categories, acabant al final del matí amb el lliurament de trofeus a càrrec dels presidents dels clubs i del l’alcalde d’Almussafes, Toni González, al qual agraeixen la seua assistència des de l’entitat organitzadora.

Els arquers del club local van tenir l’oportunitat de pujar al podi de guanyadors en diverses ocasions i fins a cinc vegades van ocupar la primera plaça. Enric Moscardó i Jade López van obtenir l’or i la plata, respectivament, en la qual fou per a ells la seua primera competició en esquirols recorb. En la categoria de menors de 14 anys recorb, Emilio Lucha va ser el primer i Edgar Ferris el segon. Beatriz Polo també va conquistar el més alt del calaix gràcies a la seva victòria en arc compost menors.

A més, María Gómez va ser la campiona en cadet dona recorb, qui va estar acompanyada per Yolanda Lucha com a subcampiona. Pel que fa a la categoria cadet home recorb, Ferran Rodrigo es va imposar a tots els seus rivals aconseguint d’aquesta forma penjar-se l’or, sent el seu company Raúl Miralles el que, trepitjant-li els talons, va signar la plata. Finalment, en sènior, Emilio Lucha Rodríguez va obtenir un meritori dècim lloc, tractant-se de la seua primera incursió en el recorb.

Deixa el teu comentari