El Viscoconfort Maristes Algemesí guanya al Sant Joan i se situa segon en Primera Estatal

El Viscoconfort Maristes Algemesí es va imposar a un rival directe com el Vila Antonia Sant Joan i ha pujat fins a la segona posició de la Primera Estatal de l’handbol espanyol, només per darrere del Eldense, que ho avantatja en dos punts.

Els de Miguel Ángel Moriana estan absolutament enrachados i han vençut en les últimes setmanes a diversos rivals directes, demostrant que són una formació configurada per a lluitar pel lideratge de la categoria.

De fet, els col·legials són ara segon però compten amb un partit menys (per haver descansat ja) que els seus rivals en els deu primers llocs de la classificació. L’Algemesí també es va aprofitar aquesta setmana de la derrota d’altres contrincants directes com l’Sporting Alacant o el Mare Nostrum Torrevella.

Segons l’entrenador groc, Miguel Ángel Moriana: “Per a nosaltres era un partit molt important. Era obligatori guanyar i a més havíem d’intentar recuperar el ‘gol average’. Aconseguim les dues coses”. L’enfrontament no va ser tan còmode com el marcador reflecteix. El Sant Joan és un equip molt intens que estreny durant tot el partit i va baixar en cap moment els braços. Va haver-hi alguns moments en els quals va poder complicar-se més el partit per fallades de finalització dels col·legials. No obstant això, el paper de la defensa, sobretot en la segona part, va permetre robar un parell de pilotes que van assegurar la victòria final. Segons Moriana: “Valorem molt positivament les ganes, l’esforç i la concentració dels jugadors durant tot el partit. Crec vam fer un partit molt complet de gran intensitat”.

El pròxim partit li mesurarà al Fertiberia Port de Sagunt B el diumenge a partir de les 12.30 hores en el Pavelló Municipal Internucleos. Els saguntins són ara mateix huitens en la classificació, això sí, amb més derrotes que victòries. Arribaran a la trobada davant l’Algemesí després d’empatar a Vila-real.

CB Viscoconfort Maristes Algemesí 27-20 Handbol Vila Antonia Sant Joan

CB Viscoconfort Maristes Algemesí – Jaime Flores, Marcio Alan Da Silva (7 punts), Vicent Tormo, Jorge Quiles, Ximo Martínez (4), Vicente Tortajada, Salva Sales, Carlos Esquer (1), Pau Sales (2), Jorge Gómez, Carlos Miquel (1), José Padilla (6), Iván Álvarez (1), Guillermo Pérez (5) i Victor Deco.

Entrenador: Miguel Ángel Moriana.

Sant Joan – Carlos González, José Ismael Maho (1), Daniel Toledo, Iván Ruiz (1), Víctor Llinares (4), Jorge Fuertes, Alejandro Pérez, José Miguel López, Pablo Martínez (6), Juan Carlos Sampedro (1), Alexander Klyuchnikov (2), Juan Carlos Bricio, Alejandro Cutanda (4), Alejandro Morón i Javier Giner (1)

Entrenador: Domingo Borja.

Parcials cada cinc minuts: 2-2, 4-2, 8-5, 10-5, 13-6, 14-9, 16-10, 16-12, 19-13, 20-15, 22-16 i 27-20.
Àrbitres: Sergio Estellés i Mauro Antonio Montero.