El Viscoconfort Maristes Algemesí s’imposa a un rival directe com el Torrevella

El Viscoconfort Maristes Algemesí segueix enrachado. Els homes de Miguel Ángel Moriana van véncer davant un rival directe com el Torrevella, al qual van derrotar per 21-25 en el Pavelló Municipal Cecilio Gallego. La victòria serveix al conjunt col·legial per a assentar-se en la quarta plaça de la classificació de Primera Estatal, a un punt del tercer (el Sant Joan) i dos dels dos conjunts que lideren la taula, l’Enforne Sporting Alacant i l’Handbol Elda Centre Excursionista Eldense. Això sí, amb un partit menys disputat per l’equip de la Ribera.

El partit suposava la volta a la competició del conjunt groc després de la setmana de descans. Es visitava el sempre difícil camp de Torrevella , equip que també es troba lluitat per llocs per a ficar-se en fase . L’enfrontament va començar amb els dos equips estudiant-se mútuament, sense precipitacions i amb un intent constant per no cometre errors que pogueren dilapidar la resta del duel. No va ser fins al minut deu quan els col·legials van agafar avantatge de 2-3 gols que els valia per a mantindre certa calma (encara que sense baixar la intensitat) i anar tenint més confiança en les accions d’atac. Després de la represa l’equip valencià dominaria els temps i el marcador. Per a això es bastaria de la seua solvència en la zona exterior on els saliners estaven sent més vulnerables.

La defensa que es va realitzar en la segona part i sobretot en els minuts finals va ser clau perquè el Viscoconfort Maristes Algemesí poguera portar-se un enfrontament molt difícil que va servir per a demostrar que els jugadors riberencs estan molt capacitats per a respondre en moments de pressió en els últims segons. En l’apartat anotador va sobreeixir de nou José Padilla, que aquesta vegada va ser l’autor d’onze punts.

El pròxim partit es disputarà contra San juan en el Pavelló 9 d’Octubre de Alfgemesí. Serà el diumenge 3 de març a partir de les 12 hores.

BM Ilicar Mare Nostrum Torrevella 21-25 MCB Viscoconfort Maristes Algemesí

Torrevella – Salva García (p), Javi (2), Rafa Ballester (1),Aarón, Salva Esteve (1), Chema (2) i Maxim Balashov (2) – set inicial. També van jugar: Asier (p), Antonio Pérez, Marco (1), Joaquín López (4), Álvaro Mallols (3), David (1), Francisco Gili, Álex i Carlos Cabrera (4).
Entrenador: Francisco José Vera.

CB Viscoconfort Maristes Algemesí – Marcio Alan Da Silva (1 tant), Vicent Tormo (2), Ximo Martínez, Vicente Tortajada (1), Salva Sales, Carlos Esquer (3), Pau Sales (1), Jorge Gómez, Carlos Miquel, José Padilla (11), Iván Álvarez (1), Guillermo Pérez (5) i Victor Deco.
Entrenador Miguel Ángel Moriana.

Parcials cada cinc minuts: 2 – 2, 4 – 3, 5 – 6, 7 – 8, 8 – 11, 10 – 13 descans. 13 – 15, 13 – 17, 15 – 18, 18 – 21, 20- 23, 21 – 25 final.
Àrbitres: José Alberto Romero i Enrique Javier Romero.