El XXI Concurs de Targetes de Nadal Vila d’Almussafes lliura els seus premis

Ahir, dijous 13 de desembre, es va dur a terme en el Centre d’Informació Juvenil el lliurament de guardons

El Centre d’Informació Juvenil d’Almussafes va acollir ahir, dijous 13 de desembre, a les 19 hores, l’acte de lliurament dels premis del XXI Concurs de Targetes de Nadal Vila d’Almussafes, un certamen amb el qual el consistori municipal busca promoure la creativitat artística de la ciutadania aprofitant l’arribada d’aquestes festes tan arrelades als nostres costums i tradicions.

La present edició ha comptat amb un total de 22 participants, els treballs dels quals van ser sotmesos fa unes setmanes a una votació popular de la qual han eixit les 11 persones guanyadores, atès que en empatar en punts dos dels dibuixos l’organització ha ampliat en un el nombre d’obres premiades previst en les bases.

Concretament, en la categoria infantil han sigut seleccionades set targetes, les de David Morillo Camarasa, Eduard López San Félix, Emma Zarzo Boix, Marta Sabater Rodrigo, Gorka Sánchez Figuera, Alejandro Arellano Palau i Yosune Mejía Zurriaga. En la categoria Juvenil han obtingut recompensa Edurne López San Félix, Àfrica Girona Gil i Cristina Gil Simó. Finalment, en la categoria Adulta s’ha inclòs la creació de Magda Boix Gilabert.

Els i les artistes van rebre un diploma acreditatiu atorgat per l’Ajuntament i un regal didàctic i es va realitzar també un sorteig entre totes les persones participants d’un altre regal similar.

En l’acta d’escrutini de la votació popular, que es va realitzar entre el 9 i el 22 de novembre, s’arreplega que enguany s’han rebut un total de 251 vots, dels quals 240 han sigut vàlids, 22 nuls i 2 en blanc. Una de les onze targetes seleccionades ha sigut triada per l’Ajuntament per a felicitar el Nadal a autoritats, personalitats, institucions i associacions.

Deixa el teu comentari