Elena Cebrián acudeix a la simbòlica solta d’aigua d’Antella.

La consellera apel·la a la sensibilitat ambiental en les obres de modernització del regadiu de la Séquia Real del Xúquer

La consellera d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián hi ha assistit a la simbòlica solta d’aigües de la Séquia Reial del Xúquer a Antella, on ha visitat les obres de modernització del regadiu que s’estan duent a terme en aquesta localitat.

En la trobada, al qual també ha acudit el director general d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, Roger Llanes, al costat d’Antonio Costa, Juan Valero de Palma i altres representants de la Séquia Real, així com de les administracions locals i de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, Cebrián ha visitat les obres d’aquesta actuació, que ha comptat amb una inversió de prop de 2 milions d’euros per part de l’Administració autonòmica. Aquest projecte permetrà el proveïment del reg localitzat en 190 hectàrees agrícoles d’aquest municipi.

Elena Cebrián ha subratllat “el suport de la Generalitat a l’agricultura i els seus agricultors, sempre mantenint una sensibilitat ambiental cap a un recurs tan valuós com és l’aigua”.

Deixa el teu comentari